Laadbakken

Citybox "Next Generation"
 
Het nieuwe Citybox concept "Next Generation" wordt ook door PariTech geleverd.
In vergelijking met een gesloten bestelwagen biedt Citybox veel extra waardevolle laadruimte. Door zijn rechthoekige vorm en intelligente montage zonder wielkasten wordt eem groot volumevoordeel bereikt. Door gebruik te maken van bijzonder lichte materialen wordt een hoog laadvermogen gerealiseerd. De filosofie van Citybox, "het bouwen van de beste licht gewicht gesloten laadbak voor alle merken bedrijfswagens" past uitstekend in de onze werkwijze.
 
De Citybox is leverbaar in drie uitvoeringen:
 
De Citybox Poly-Light Next Generation is de lichtgewichtpolyester uitvoering. De vlakke polyester wanden kunnen tegen een stootje en zijn zeer geschikt voor het aanbrengen van belettering. Het lage eigen gewicht resulteert in een hoog netto laadvermogen.
 
De Citybox Sandwich Next Generation is een licht geïsoleerde uitvoering waarbij de wanden en het dak zijn vervaardigd van kunststof honingraatpanelen. Deze panelen zijn aan de binnen- en buitenzijde voorzien van glasvezel versterkt polyester met een gelcoat coating.
 
De Citybox ISO-Light Next Generation is speciaal ontwikkeld voor schone en geconditioneerde transporten. Met gebruik van een koelmotor is een koeling tot 7 graden Celsius mogelijk. 
 
Alle Citybox modellen worden standaard geleverd in de kleur CTS01 (créme wit) of 9147 (artic weiss). Uiteraard kunnen wij de laadbak in onze eigen spuitafdeling in iedere kleur spuiten en voorzien van een pakkende belettering. Daarnaast zijn er nog verschillende opties leverbaar zoals: laadkleppen, zijdeuren, inrichtingsvarianten en palenluikjes.
 
 

De Citybox Poly-Light de lichtgewichtpolyester uitvoering.De Citybox Sandwich is een licht ge´soleerde uitvoeringDe Citybox ISO-Light is een ge´soleerde uitvoering.Citybox - New Line 2016/2017

PariMetal is leverancier/partner van