Laadkranen

HMF Autolaadkranen
 
De Hojbjerg Maskinfabrik A/S – oftewel HMF – is een Deense fabrikant van autolaadkranen die is opgericht in 1945, door Arne Bundgaard Jensen.
 
Vanaf de oprichting in 1979 is Hyva al meer dan 30 jaar exclusief HMF dealer voor de gehele Benelux.
PariTech zorgt voor de verdere regionale verdeling binnen Limburg.
 
HMF autolaadkranen staan voor kwaliteit, of het nu om een kleine handy kraan gaat of om een zware 85tm draaikrans laadkraan, alle modellen worden met zorg en precisie geproduceerd. De autolaadkranen zijn ontworpen met een zeer gunstige gewichts-capaciteitsverhouding, een minimale inbouwruimte en volgens de laatste stand van de techniek. Alle kraandelen in kleur zijn gepoedercoat en de leidingen zijn voorzien van een zistaplex coating.
 
De range van HMF biedt een oplossing voor ieder transport. Zoals een autolaadkraan op een truck, laadkranen op een trailer of aanhanger, kranen in combinatie met een containersysteem of kipper, grijperkranen, vouwkranen (Z) waarmee je kan invouwen met de bakgrijper, zware draaikranskranen voor het laden en lossen.
PariTech denkt graag met u mee in oplossingen.
 
De HMF reeks loopt van 0,5 tm tot 85 tm welke verdeeld zijn in de handy kranen, lichte kranen, middel zware kranen, Z kranen, zware kranen, T kranen en L kranen. Alle kranen zijn geproduceerd volgens de EN 12999 norm. De laadkranen van HMF zijn leverbaar met diverse opties, zoals radiografische bediening, hoogsta, fly-jib, lier, EVS stabiliteitsbewakingssysteem etc.
PariTech adviseerd u graag over de mogelijkheden.
 
Power to lift.

Z-Recycling kranenS-boom laadkraan

HMF Swing-up steunpoot met gasveerEVS stabiliteitsysteem zoals het werkt

PariMetal is leverancier/partner van