Bär Cargolift Laadkleppen


Bär Cargolift is een van de grootste fabrikanten van laadkleppen in Europa. Bär biedt Cargolifts aan voor alle toepassingen en voertuigcategorieën met en draagvermogen van 500 tot 3000 kilogram: Standaard laadkleppen, enkelvoudig of dubbel gevouwen onderschuifbare laadkleppen evenals de VanLift FreeAccess. Alle producten ontstaan en worden door onszelf geproduceerd in de hoofdvestiging Heilbronn, waar al meer dan 30 jaar geleden werd geconstrueerd en geproduceerd door Gerd Bär.  
De wereld van transport en logistiek wordt steeds competitiever en complexer. Om op dit gebied succesvol te kunnen werken, zijn klantgerichte oplossingen met een maximale efficiency noodzakelijk. En niet in de laatste plaats laadplatforms met uitstekende prestaties.Bär ziet de laadklep als een integraal onderdeel van een totaalsysteem, dat klantspecifiek wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties. Alleen met een grondig begrip van de meest uiteenlopende transporttaken, ontstaan optimale productoplossingen.
De kerncompetentie van Bär Cargolift is de continue doorontwikkeling van de prestatiemogelijkheden van laadkleppen.
De klant van PariTech kan erop vertrouwen, dat hij een oplossing ontvangt, die hem optimaal zal ondersteunen bij z'n werkzaamheden. Hij wordt in alle fasen van de bestelling als partner geadviseerd over de montage, de bediening en de service van de BÄR Cargolift laadklep.
Bär Cargolift heeft de branche enkele tientallen jaren voorzien van innovatieve oplossingen. Solide techniek, die eenvoudig en veilig kan worden bediend, zorgt voor de beslissende voorsprong op de concurrent. PariTech weet dit slim te integreren in uw transport oplossing. PariTech is leverancier/partner van